TRAININGEN

'A GOAL WITHOUT A PLAN IS NOTHING BUT A WISH'

 

WAT BIEDEN WIJ

For Better Shape is de enige Personal Training studio in omgeving van Weesp waarbij de sporter 1 op 1 alle aandacht krijgt om op de snelste manier het beste resultaat te krijgen. Daarnaast bieden wij ook voor onze clienten een Personal Fitness programma waarbij wij onze sporters leren hoe ze zelf moeten trainen en hun life style aan te passen. Altijd onder begeleiding van een zaaltrainer. Naast dit zijn er dagelijks groepslessen waarbij resultaat voorop staat. Vraag gerust  naar onze mogelijkheden.

DOELGERICHT

For Better Shape is een uniek concept.

Bij ons is Personal Training echt personal

en op jouw lichaam en doel afgesteld.

Bij ons wordt iedereen beter na iedere 

training. Wij baseren alles op basis

van jouw profiel en hormonale status.

EFFECTIEF

Met een gevarieerde aanpak in zowel de personal training als tijdens de verschillende groepslessen wordt je lichaam continu uitgedaagd met verschillende trainingsprikkels. Dit is de meest efficiënte en effectieve wijze om je persoonlijke doelen te bereiken. 

PERSOONLIJK

For Better Shape is een hechte groep sporters met ieder zijn eigen doel. Iedere Trainer is op de hoogte van het doel van onze clienten. Doordat iedere parameter continu geregistreedr wordt volgen wij jou progressie op de voet en stellen deze direct bij waar nodig.

 

HET IS MAATWERK

Training is het doelgericht verstoren van je homeostase, Ieder persoon is uniek en reageert anders op trainingsprikkels, wij zijn opgeleid om na een Personal Hormonal Profiling meting kennis te krijgen waar jouw lichaam op zal reageren. Wij passen jouw voedingspatroon aan. Wij proberen al je zwakke schakels te elimineren en geven garantie dat je na iedere training verbeterd bent. Wij zijn een kleine gym en zorgen er voor dat al onze trainers op de hoogte zijn van het doel van de sporter. 

55
PLUS
PERSONAL
TRAINING
PERSONAL
FITNESS
INSHAPE
PROGRAM
DETOX
PROGRAM
 
 

PERSONAL TRAINING

Uit onderzoeken is gebleken dat de fitness trend voor 2019 Personal Training is. Bij For Better Shape kunnen wij dit beamen daar er inmiddels zovelen bij ons door Personal Training zonder uitzondering extreem zijn verbeterd. Bij For Better Shape is jouw trainer jouw Personal Coach. Hij werkt samen met jou je gezondheid te verbeteren, te trainen en je voeding op ”orde” te krijgen. Trainen is het verstoren van je homeostase in jouw specifieke doel. Je lichaam past zich iedere training aan op de prikkel die je geeft dat betekend dan ook dat je iedere training verbeterd. Het maakt niet uit of je Top Atleet bent of dat een verbeterde bodycomposition je doel is. Onze personal trainers zijn allen Overload Worldwide gecertificeerd en zijn specialist in training, voeding, hormonale balans, supplementen en behandelen volgens Mylogenics methode. Door 1 op 1 met je eigen coach te trainen bereik je maximaal resultaat. Bij Personal Training heb je 1 coach die 1 op 1 bezig is met jou.

PERSONAL FITNESS

Clienten die geen Personal Training kunnen of willen volgen willen wij de mogelijkheid bieden om alsnog een zeer effectief programma te volgen. Bij Personal Fitness leren wij jou zelfstandig te trainen, we passen jouw voeding aan en maken met jou een trainingsplan. Wij helpen je met blessures en stellen het programma bij waar nodig. Dit onder begeleiding van een zaaltrainer. Onze zaaltrainers zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden over voeding, training of blessures.

 

INSHAPE PROGRAM

Je wil 15 kilo of meer afvallen en bent op zoek naar een speciaal op dit doel afgestemd programma, For Better Shape biedt hiervoor het In Shape Programma. Dit programma heeft als doel vet te verliezen en gezondheid te verbeteren. Wij leren je onder intensieve begeleiding hoe je moet eten en trainen. Tevens delen wij met jou kennis hoe jou lichaam werkt en waarom het tot dusver niet is gelukt. Na het In Shape Programma is je life style aangepast, ben je blijvend slank,  je gezondheid is enorm verbeterd en je bent sterker dan ooit. Stop met het volgen van dieten, het geeft enkel en alleen een resultaat voor een korte termijn.

 

55PLUS PROGRAM

Iedereen die ouder wordt heeft te maken met het verliezen van spiermassa en hormonale veranderingen. Bij For Better Shape gaan we dit proces gegarandeerd verbeteren en zorgen er voor dat jij je gezondheid optimaliseerd, sterker wordt en fitter dan je ooit bent geweest. Ongeacht je leeftijd of fysieke conditie is dit programma geschikt voor iedereen van 55 jaar of ouder.

DETOX PROGRAM

Een detox kuur is een manier om je lichaam te ontgiften na een periode van medicijnen of slechte leefgewoonten. Onze leefomgeving is omgeven van chemicalien in onze voeding, ons huis, de lucht, medicatie, makeup, en ga zo maar door. Je lichaam ontdoet zich zelf van deze gifstoffen maar met een Detox kuur wordt je lichaam ondersteund in het afbreken van deze stoffen. Bij For Better Shape bieden wij diverse programmas aan die dit proces ondersteunen. Begeleiding is in dit traject altijd zeer intensief.

 

MELD JE NU AAN VOOR EEN GRATIS INTAKE GESPREK

MAIL

OF

BEL 0636469936

© 2019  Stichting For Better Shape |p/a Papelaan 126B | 1382 RP Weesp |06 36 46 99 36 | KvK 57318352 | www.facebook.nl/ForBetterShape

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon