top of page
FBS Behandeling63525239 oo2

BEHANDELING

Instant Muscle Enhancement Techniques

IMprove

THE GOAL IS TO IMPROVE FUNTION

Fysieke disfuncties en/of blessures


Een fysieke disfunctie wordt waarschijnlijk uiteindelijk een blessure. Om dit te voorkomen kijken we tijdens iedere training/behandeling hoe jouw lichaam functioneert en wordt zo nodig deze vaak direct verbeterd. Al onze personal trainers zijn opgeleid deze “disfuncties” te herkennen maar ook vrijwel altijd direct te verbeteren. Daarnaast worden er door onze zaaltrainers continu analyses gemaakt en besproken binnen ons team van deskundigen. Wij werken met de volgende 2 methoden.

I.M.T.

IMT is een krachtige non invasieve behandel methode het stimuleerd het zelfregulerend vermogen van het lichaam waardoor het zichzelf herstelt.

MYLOGENICS

Mylogenics is een revolutionaire behandel en test methodiek waarbij direct resultaat centraal staat. Deze methodiek is gericht op preventie en prestatieverbetering.

Anchor 1

MYLOGENICS

For Better Shape in Weesp is uniek om zijn behandelmethodiek. Niet alleen onze bestaande clienten maar ook nieuwe clienten van buitenaf zijn wij inmiddels bekend om onze successen. Wij bieden iedereen de mogelijkheid om bij blessures een afspraak te kunnen maken. Mylogenics is een veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat het is gericht op preventie, behandeling en prestatieverbetering en gebaseerd op een combinatie van technieken uit verschillende behandelmethoden, zoals ART (Active Release), Muscle Activation, Functional Stretching, Functional Medicine etc. Met behulp van Mylogenics sporen we binnen enkele minuten de zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel van een cliënt op. Ons doel is het herstellen van de optimale structuur, beweging en functie van de diverse weefsels en het losmaken van verkleefde zenuwvezels en bloedvaten. Een Mylogenics behandeling zorgt voor snelle pijnverlichting en directe verbetering van atletische prestaties en vrijer bewegen in het dagelijks leven. Bij For Better Shape zijn er 3 Mylogenics Therapeuten werkzaam.
 

JARENLANG
RUGKLACHTEN
OF
HERNIA
SCHOUDER
PROBLEMEN
OF
FROZEN
SHOULDER
RSI KLACHTEN
HOOFDPIJN
OF
MIGRAINE
CONTINU
TERUGKERENDE
BLESSURES
HIELSPOOR

MELD JE NU AAN VOOR EEN BEHANDELING

MAIL

OF

BEL 0636469936

Success! Message received.

INTEGRATIVE MANUAL THERAPHY

Deze methode is een krachtige, zachte (pijnloze) non-invasieve therapie. De therapie stimuleert zonder medicatie met lichte druk het zelfregulerend vermogen van het menselijk lichaam waardoor het zichzelf snel herstelt. IMT heeft een brede basis die gevormd wordt door craniosacrale therapie, biomechanica, osteopathie en neurowetenschappen. Beide methoden worden zo nodig in combinatie toegepast.

bottom of page