top of page
Voedingssuplementen-810x539_edited

 VOEDING

             &

SUPPLEMENTEN

 

'ABS ARE MADE IN THE KITCHEN,NOT IN THE GYM'

Voedsel

HOE BELANGRIJK IS VOEDING

Wetenschappers zijn het er over eens dat onze lichaamsprocessen met betrekking tot voeding bijna 100% gelijk zijn aan die van onze voorvaderen, de Caveman. Ons lichaam is nog niet mee geëvolueerd met de veel gebruikte producten zoals cornflakes, granen en bijvoorbeeld frisdranken. We zijn dus in feite nog steeds allemaal ‘Caveman’. Professor Dr. Cordain, auteur van ‘The Paleo Diet’ heeft aangetoond dat vanaf het moment dat de mens zelf granen etc. ging verbouwen, de hoeveelheden aminozuren, vitaminen en mineralen in het lichaam afnamen. Tevens nam hij de volgende opmerkelijke feiten waar:

  • toename van kindersterfte

  • kortere levensduur

  • toename van infectieziektes

  • toename van zink tekorten

  • toename van bot afwijkingen

  • toename van gebitsproblemen

Het succes van bijvoorbeeld het ‘Atkins Dieet’ is mede te danken aan het weglaten van koolhydraten uit graanproducten uit de voeding. Vandaar dat, zoals gezegd, het volgen van een eetpatroon zoals dat van de ‘Caveman’ zo effectief is als het gaat om gewichtsverlies en optimalisering van je bodycomposition!

For better Shape geeft je de tools hoe je het in je dagelijks leven kan toe passen, het is verrassend simpel, en het resultaat is ongelovelijk!

 

Het voedsel dat in de supermarkt ligt, zou in de meeste gevallen onherkenbaar zijn voor onze grootouders. De meeste producten in de supermarkt zijn zwaar bewerkt en hebben daardoor behoorlijk wat aan waardevolle nutrienten verloren. Tegelijkertijd bevatten deze bewerkte producten 

SUPPLEMENTEN

Wij kijken welke stoffen er onvoldoende uit voeding worden gehaald en geven onze cliënten advies wat aangevuld kan worden voor een verbeterde prestatie.

VOEDING

Voeding is de brandstof voor je lichaam en geest, zonder goede voeding is het lichaam niet in staat te verbeteren. Voeding is de basis voor een gezond lichaam

Anchor 1

WAAROM SUPPLEMENTEN

Tekorten in onze voeding en slechte eetgewoonten maken voedingssupplementen noodzakelijk. Door uitputting van de grond en eenzijdig gebruik van kunstmest bevat ons voedsel veel minder vitaminen en mineralen dan 50 jaar geleden. Door verwerking in de voedingsindustrie verdwijnt een groot gedeelte van de benodigde vitaminen en mineralen die we nodig hebben uit ons voedsel voordat het ons bereikt. Voedingssupplementen leveren een belangrijke bijdrage aan een sterk immuunsysteem, het voorkomen en genezen van een groot aantal lichamelijke aandoeningen en het bestrijden van ouderdomsverschijnselen. Het door de voedingsindustrie gesponsorde Voedingscentrum blijft volhouden dat een evenwichtige voeding voldoende vitaminen en mineralen bevat. Deze stelling is volkomen achterhaald. Het huidige Nederlandse eetpatroon is helaas een afspiegeling van wat de voedingsindustrie ons in de media opdringt: kant-en-klare maaltijden, voorgekookt voedsel en een overdaad aan snacks die teveel suiker, verkeerde vetten en lege calorieën bevatten. Het grote geld wordt nu eenmaal niet verdiend met verse groenten en fruit en veel mensen hebben geen tijd meer om complete, evenwichtige maaltijden te bereiden. De opmars van de snelle, maar ongezonde hap is door gebrek aan voorlichting en agressieve marketing door de voedingsindustrie onomkeerbaar. 

Bij For Better Shape is de kennis aanwezig en wij helpen je graag met een goed advies, om je te leren hoe je zelf je doel kan verwezenlijken.

 

MELD JE NU AAN VOOR EEN GRATIS INTAKE GESPREK

MAIL

OF

BEL 0636469936

Success! Message received.

 OFFICIAL RESELLER

De natuur geeft ons de ingrediënten voor een gezonde geest en een gezond lichaam. Dat is de kracht van de natuur. En van onze supplementen. Want wij adviseren alleen producten als vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. For Better Shape is official Reseller van AOV, Orthica, Fundamentals en Vitakruid. Wij geven graag advies over de eventuele voordelen. Alle supplementen zijn via ons verkrijgbaar.

bottom of page