top of page
DKP NK Heren Sprint EreDIvisie 002

ATLETEN

WINNERS DO NOT WAIT FOR CHANGES THEY MAKE THEM

Prestatie

PRESTATIE VERBETERING ATLETEN

Atleten zijn vaak geneigd meer trainingsuren te maken om beter te kunnen presteren. For Better Shape trainers zijn opgeleid om verbeterde prestaties neer te zetten met vaak minder trainingsuren. Atleten zijn geneigd het zelfde proces steeds opnieuw te herhalen en verwachtten daarbij verbeterde resultaten. Onderzoek wijst uit dat door middel van testen van de atleet er een veel doelgerichtere aanpak mogelijk is waardoor er veel sneller resultaat en verbetering kan worden gegenereerd. Kracht en fysieke balans is de basis voor een blessure vrij seizoen. Onze trainers testen registreren de zwakke schakels waardoor er een zeer duidelijk beeld komt waar de mogelijkheden liggen om te verbeteren. Wij kunnen in verschillende systemen aansturen om prestaties aanzienlijk te verbeteren. Wij hebben ervaring met de meeste sportdisciplines en hebben reeds mooie resultaten behaald met vechtsporters, triatleten, duursporters, roeiers, hockeyers, schaatsers, zwemmers, en nog veel meer.

PERFORMANCE

For Better Shape Trainers zijn opgeleid om atleten te begeleiden om aantoonbaar

hun sport prestaties te verbeteren.

NBBF WEDSTRIJD

Sinds 1995 is Marloes Kratz zeer succesvol als

A Atleet Bodybuilding geweest mede hierdoor en haar kennis ervaring is zij specialist om atleten te begeleiden in alle fitness klassen.

PERFORMANCE

Deze afdeling bij For Better Shape is gericht op het verbeteren van prestaties van Atleten. Trainers bij ons zijn opgeleid volgens het Overload Worldwide Certification program en behoren tot de beste trainers van Nederland. De basis voor verbeterde prestaties zijn mobilitiet, stabiliteit en kracht. Bij For Better Shape helpen wij om naast een verbeterde prestatie blessures te verhelpen en te voorkomen. Wij willen je graag vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden die wij voor jou zouden kunnen bieden.

Anchor 1

BETTER IS BETTER

NBBF WEDSTRIJDEN

Sinds 1995 heeft Marloes Bult ervaring als A Atleet Bodybuilding. Mede door haar ervaring en kennis is zij in staat om Atleten te begeleiden om op het podium te staan tijdens NBBF wedstrijden. Tijdens dit proces worden voeding training en presentatie intensief begeleid. For Better Shape kan vanuit Weesp ook atleten door heel Nederland begeleiden.

MELD JE NU AAN VOOR EEN GRATIS INTAKE GESPREK

MAIL

OF

BEL 0636469936

Success! Message received.

bottom of page